Foderrad.se © 2006 

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Hej, nu i Coronatider så är det  lugnt med föreläsningar.Jag har haft några stycken, men när det blev 8 personers begränsning, så har vi ställt in.

Däremot så kan ni få digitala föreläsningar. Jag själv håller inte i det, men jag får hjälp av Katrin Lindroth, SLU, som är van med digitala föreläsningar och som  gärna hjälper till. Hon är verkligen meriterad och har bl.a. forskat på varför en del hästar blir lösa i magen av hösilage, om det nu är hösilaget som är boven. Jätteintressant!

Skulle det finnas intresse, så hör av er till mig, så förmedlar jag vidare.Däremot så är det full fart med foderstater och frågor. Jag har tur som kan vara hemma och jobba och för mig är det ingen skillnad mot förut. 

Hör av er om ni har frågor eller vill ha en foderstat.

En foderstat kostar 300:- plus moms.

Ni kan ringa 0939-10 50 110 eller mejla eva@foderrad.se

Jag har även facebook och ibland kommer man in och ibland inte. Den krånglar alltså....ska försöka ta tag i detta men det har varit fullt upp och jag har inte hunnit.

Ha det bra och var rädda om er och hästarna! / EvaFöreläsningar går att boka. Vill man ha en speciell inriktning på föreläsningen, t.ex.  grovfoder, foderstater, unghästar m.m.så är det bara att komma med önskemål. Kanske vill ni ha den tillsammans med er veterinär, där veterinären tar upp sjukdomar och jag tar upp tankegångar runt utfodring.

Föreläsningen är oberoende, vilket menas att inget foderföretag eller någon annan kommersiell verksamhet styr innehållet. Ring eller maila för vidare information!

Exempel på ett kursupplägg där jag har samarbete med t.ex.veterinär.

I VÄNTANS TIDER.

Hur kan jag som stoägare påverka stoets och fölets hälsa?

  • Vad är normalt beteende vid fölning?
  • Fölets 1:a dygn
  • Forskningsresultat

Sambandet mellan fölets hälsa och prestation

  • Utfodring av det dräktiga stoet - hur påverkas fölet?
  • Vad är viktigt vid utfodring av det digivande stoet?
  • Utfodring av det avvanda fölet

I väntans tider

Detta är i samarbete med veterinär Elisabeth Hemberg. Elisabeth har europeisk specialistexamen i hästreproduktion. Hon har egen seminstation, dit framförallt ston med reproduktionsproblem kommer.