Foderrad.se © 2006 

Aktuellt26/8-20

Hej allesammans, nu börjar det bli full fart med analyser och foderstater. Det är lugnt med föreläsningar. Jag har bara haft en på Bro Park i söndags. Tyvärr så fungerar inte facebook för mig. Jag kommer inte in och kan uppdatera. Det är väldigt tråkigt men jag hoppas att ni alla  inte tror att jag har slutat. 

Vill ni ha tag på mig så ring eller maila. Jag gör foderstater och då går det bra att maila uppgifterna. En foderstat kostar 300:- plus moms. Är det fler hästar på samma grovfoder, 200:- plus moms.

Ni är hjärtligt välkomna att höra av er. Jag är bortrest från och med imorgon och kommer hem 2 september.

Ha det gott och rid/kör försiktigt! Hälsar Eva


17/6-20


Hej allesammans, nu är det full fart med skörden. Vi blev lovade fint väder i 10 dagar enligt prognos och då slog vi några vallar. Sen kom det 20 mm regn..... sånt är livet...

Hoppas era hästar mår bra och att det blir en bra skörd, så att vi slipper en massa trassel. Vi får helt enkelt hålla tummarna. 

Mitt facebook fungerar inte. Jag kan inte komma in och skriva något, ifall ni tycker att jag är dålig på att uppdatera. Vilket jag definitivt är....men jag har kontaktat facebook, så vi får vi se om jag får hjälp.

Har ni frågor eller vill ha hjälp, ring eller mejla så ordnar jag resten. Ha det gott och håll ögonen på hästarna fastän de är på bete.

Vi hörs! Soliga hälsningar Eva

25-012020

God fortsättning till er alla! Tiden går så fort och jag har varit väldigt dålig på att uppdatera hemsidan, men mitt nyårslöfte får bli att bli bättre.

Hoppas att era hästar mår bra och att ni är nöjda med hur era hästar utvecklas. Om inte så tänk på att man kanske bör se över foderstaten. Kanske att man har kommit in i ett nytt foderparti och bör göra en ny analys. Tränar man hästen och ändå tycker att den inte musklar sig eller orkar, se över foderstaten.

Är det dags att avvänja fölungar, ja då är det viktigt att ha analyserat grovfoder och en balanserad foderstat. Det är den viktigaste perioden i hästens liv, där den ska bygga upp sin kropp att bli stark och hållbar. Spara inte in på den analysen , just då!

Vill ni ha hjälp eller undrar över något, slå en signal eller mejla eva@foderrad.se.

Ha det bra, hälsningar Eva18/3-2019

Hej Allesammans, nu är det riktigt vårväder, en riktigt blandning av allt. Hoppas att

era hästar mår bra och att ni är nöjda med det som ni ser. Har ni bytt grovfoder, så

kan det vara dags att kolla av foderstaten så att den är i balans.

Tänk på att hängiga hästar i hårfällning kan bero på proteinbrist.

Jag gör foderstater och en foderstat kostar 300:- plus moms. Då behöver jag hästens

vikt, ålder, ras och om det är något särskilt med den och din adress.

Är det något annat som du undrar över, så hör av dig. Det är bättre att fråga en gång för mycket... Ha det bra! Hälsar EvaAnalysera både energi och protein och mineraler. Titta på labbens hemsidor, www.agrilab.se eller www.eurofins.se om  hur ni tar prov och vart ni ska skicka.

Nu har jag även facebook för företaget Oberoende Foderråd.

Har du frågor eller undringar så hör av dig. Alla arbetsdagar är jag på plats och kan hjälpa till.

Ha det bra och vi kanske hörs, Eva

OBEROENDE FODERRÅDGIVNING- ring 0939- 10 50 110