AktuelltDubbelklicka här för att lägga till din egen text.


15/4-24

Hej allesammans, 

Igår var det storm och regn och idag strålande sol. Riktigt aprilväder. Hoppas att era hästar mår bra och att det snart torkar upp och att gräset får växa. 

Igår var jag och tittade på fölungar som har kommit och det är verkligen grädde på moset. Tänk på att stona som är digivande behöver nästan mer mat än en häst som tävlar. Har man ett grovfoder med låga värden, ja då behöver man verkligen vara med och se till att det digivande stoet får  tillräckligt.

Övriga hästar ska ha utvecklats och musklat på sig under vinterhalvåret. Är ni inte nöjda, så se över foderstaten och avmaskningen.

Är ni nöjda , så njut av era hästar och rid och träna väl!Jag jobbar på som vanligt, men tar några dagar ledigt, då och då. Så om ni inte får svar direkt, på mail, eva@foderrad.se eller telefon,0939- 10 50 110  då vet ni varför.

Undrar ni över något så hör av er. Det är bättre att fråga en gång för mycket. Ibland får man reda på något nytt eller så får man bekräftat att det man gör eller har gjort är rätt. Nog så viktigt. Ha det bra och var rädda om er där ute! Soliga vårhälsningar /EvaDubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Analysera både energi och protein och mineraler. Titta på labbens hemsidor, www.agrilab.se eller www.eurofins.se om  hur ni tar prov och vart ni ska skicka.

Nu har jag även facebook för företaget Oberoende Foderråd.

Har du frågor eller undringar så hör av dig. Alla arbetsdagar är jag på plats och kan hjälpa till.

Ha det bra och vi kanske hörs, Eva

OBEROENDE FODERRÅDGIVNING- ring 0939- 10 50 110